Voimaantumisryhmä

Voimaantumisryhmä naisille

Oletko ihmissuhdeongelmien pyörteissä? Taisteletko eron jälkeisten tunteiden kanssa? Tuntuuko, että olet jatkuvan stressin alla? Painaako keski-iän kriisi mieltäsi? Onko elämässäsi jokin tärkeä alue muuttunut ja Sinun on vaikea sopeutua uuteen ympäristöön tai tilanteeseen?

Muutosten työstäminen tapahtuu usein kriisin kautta. Nämä kriisitilanteet ovat monesti henkisesti raskaita myös omaisille ja ystäville eikä pidempään työstämiseen löydy läheisten piiristä useinkaan riittävästi voimavaroja. Siksi ympäristö saatetaan kokea kriisin aikana torjuvaksi ja ymmärtämättömäksi.

Voimaantumisryhmä on suunnattu Sinulle, muutostilanteessa olevalle naiselle:

… kun keski-iän kriisi painaa mieltäsi
… kun Sinun on vaikea sopeutua uuteen elämäntilanteeseen
… kun eron jälkeen tuntuu pahalta

Voimaantumisryhmässä saat tilaa puhua tilanteestasi ja mahdollisuuden peilata sitä kanssasisarien kokemusten kautta. Voimaantumisryhmästä saat itsellesi empaattista tukea ja koet siellä hyväksyntää sekä ymmärrystä. Ryhmä tarjoaa Sinulle suojatun tilan, jossa voit vastaavissa tilanteissa olevien naisten kanssa, omia kokemuksiasi jakamalla, kokea sekä hyväksyntää että ymmärrystä ja löytää kriisistä elämääsi uusia mahdollisuuksia.

Voimaantumisryhmään osallistuu kerrallaan korkeintaan 10 naista.

Call Now Button